قبلا طرز تهیه ژله خرده شیشه سفید را به شما آموزش داده بودیم و امروز طرز تهیه ژله بستنی را آموزش می دهیم :

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی :

پودر ژله دو بسته
پودر ژلاتین دو قاشق چای خوری
شکر دو قاشق چای خوری
آب جوش دو لیوان
آب سرد ۱ لیوان
شیر یا بستنی ۱ لیوان
برش های میوه به مقدار لازم

ژله-بستنی

 

طرز تهیه ژله بستنی :

قالب ژله را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود ؛ برای تهیه این دسر به دو نوع ژله نیاز دارید و هر ژله را باید جداگانه اماده کنید.
۱ قاشق چای خوری پودر ژلاتین و ۱ قاشق چای خوری شکر را به همراه یک بسته پودر ژله درون یک لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان اب سرد به ان اضافه نمائید.
میوه ها را خرد کنید و کف قالب قرار دهید سپس ژله ای که اماده کرده اید روی میوه ها بریزید سپس ژله به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بسته دوم پودر ژله را باز کنید و داخل کاسه با ۱ قاشق چای خوری پودر ژلاتین ، ۱ قاشق چای خوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس ۱ لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود ) به ژله اضافه کنید.
پس از اینکه ژله خودش را گرفت از فریزر خارج کنید و ژله دوم را روی ان بریزید ؛ ظرف را ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز بسته شده و اماده سرو شود ؛ برای سرو ابتدا قالب ژله را برای چند ثانیه درون ظرف اب جوش فرو ببرید و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانید.

چند نکته  :

پودر ژلاتین برای این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر اماده و بسته شود.
قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، برای داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید.