بانوان ایرانی : در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی برای شما طرز تهیه مربای بادمجان را قرار می دهیم . بله درست خواندید مربای بادمجان . شاید خیلی ها اسم مربای بادمجان را هم نشنیده باشند و پیشنهاد میکنیم یکبار آن را درست کنید :

موادلازم برای تهیه مربای بادمجان :
نیم کیلو بادمجون کوچک
۴ لیوان شکر
۴ لیوان آب
۱ ق.چ جوهرلیمو
گل میخک یا هل به مقدارلازم

مربای-بادمجان

طرزتهیه مربای بادمجان :
بادمجانها را شسته پوست بگیرید. برای گرفتن تلخی بادمجانها آنها را داخل ظرفی پر از آب به مدت ۲ ساعت بیاندازید.بعد از ۲ ساعت بادمجانها را از داخل آب جدا کرده بشویید. آب تمیز در قابلمه ای بریزید و ۱ ق جوهرلیمو اضافه کنید تا جوش بیاد بعد جوش آمدن بادمجانهارا داخل قابلمه بیاندازید تا جوش بیاد.حرارت شعله را کم کنید و تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بادمجانها جوش بخورند سپس از آب خارجشان کنید و با آب سرد بشوییدشان و صبر کنید آبشان کشیده شود. ۴ لیوان شکر و ۴ لیوان آب را در ظرفی بریزید و شربت درست کنید بعد بادمجانها و میخک یا هل را داخل شربت بیاندازید تا بهمراه شربت جوش بخورند.

نکته :

برای شکرک نزدن مربا چند قطره آب لیمو اضافه کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی