طرز تهیه قلقلی اسفناج
غذاهای محلی ایران زبانزد تمام نقاط این جهان پهناور است.غذاهای محلی در عین سادگی یکی از لذیذ ترین غذاها به شمار می آید.اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می‌خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت‌تان را نمی‌گیرد اما مزه و طعمش بسیار خاطره انگیز و خوشمزه می باشد.

مواد لازم برای تهیه قلقلی اسفناج :

اسفناج ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی پخته شده ۱ عدد
تخم‌مرغ ۱ عدد
پیازداغ ۱ ق س
نمک، فلفل  و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شود.

۲٫ سیب‌زمینی پخته را رنده کنید.

۳٫ سپس در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سیب‌زمینی را به خوبی با هم مخلوط کنید.

۴٫ تخم‌مرغ را هم اضافه کرده و خوب به هم زنید.

۵٫ نمک، فلفل و زردچوبه را هم به آن  افزوده ، در ظرف را بگذارید.

۶٫ بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.

نکته ای در باره درست کردن سس :

برای درست کردن یک سس خوشمزه کافی است کمی اسفناج و پیازداغ را باهم مخلوط کرده و به عنوان یک سس عالی استفاده کنید.