در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه یک نوع پیش غذا با نام  قارچ سوخاری را آموزش می دهیم . با ما همراه باشید :

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :

قارچ………………………….. یک کیلوگرم
نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
تخم مرغ………………………یک عدد
شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر

%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%b3%d9%88%d8%ae%d8%a7%d8%b1%db%8c

طرز تهیه قارچ سوخاری :

قارچ ها را به خوبی شسته و بعد می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.