قبلا طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی را قرار داده بودیم و امروز آموزش تهیه سوپ قارچ مجارستانی را برای شما قرار داده ایم :

 

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ :

۲ فنجان پیاز ، کمی درشتتر خرد
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
قارچ خرد شده ۵۰۰ گرم
یک قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آرد
یک فنجان شیر
۲ فنجان آب مرغ
شوید خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
خامه ترش نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری برای چاشنی زدن
۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه

سوپ-قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی:

مرحله اول

روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گرم شود ، پیازرا اضافه کرده و سپس به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم

مرحله دوم

قارچ، سس گوجه فرنگی، فلفل قرمز، سس سویا ، شوید خورد شده و نصف فنجان از آب مرغ را اضافه می کنیم خوب هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده و درب آن را می گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوشد . مخلوط قارچ را داخل یک کاسه می ریزیم و کنار می گذاریم

مرحله سوم

کره را در تابه ریخته و آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . بعد به آرامی شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به خوبی ترکیب شود به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود

مرحله چهارم

مخلوط قارچ به همراه باقی آب مرغ به ترکیب شیر . آرد که غبلیظ شده اضافه می کنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. درب ظرف را گذاشته تا بجوشد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه

مرحله پنجم

درست قبل از سرو کردن آب لیمو، خامه ترش ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم برای مزه دار شدن.ـ