طرز تهیه سمبوسه با گوشت چرخی

بانوان‌ایرانی: سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و فست فودی

مواد لازم برای تهیه سمبوسه به تعداد ۶ نفر:

طرز تهیه سمبوسه با گوشت چرخی

آموزش پختن سمبوسه:

در مرحله اول پیاز و فلفل دلمه را چرخ کرده و بعد با گوشت چرخ کرده سرخ کنید.

در مرحله دوم سبزی دلمه و سیب زمینی را ریز ریز خرد کرده و آن را به گوشت و فلفل دلمه اضافه کنید. ادویه ، فلفل ونمک را به مواد اضافه کرده و آن را روی شعله بسیار کم بگذارید تا با بخار خودش بپزد.

در مرحله سوم نان لواش را به صورت مربعی یا سه گوش ببرید و از مایه ای که در مراحل قبل آماده کرده اید لای آن بگذارید و به صورت دلخواه تا کنید .سپس لواش را در روغن زیاد و داغ سرخ کنید.

*برای آن که نان لواش در حین سرخ شدن باز نشود سه قاشق آرد را با کمی آب مخلوط کنید، طوری که مثل ماست سفت و خمیری شود.سپس محل بستن نان را با کمک آن به هم بچسبانید .

.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی