طرز تهیه ساندویچ سبک و خوشمزه

بـانوان‌ایـرانی: در شب های تابستان به جای شام های مفصل و سنگین بهتر است یک شام سبک و تابستانی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ سبک و خوشمزه:

طرز تهیه ساندویچ سبک و خوشمزه

 

طرز تهیه ساندویچ های خوشمزه و سبک:

در مرحله اول برگهای ریحان را بشویید و بگذارید تا خشک شود، بعد آن ها را ریز ریز خرد کنید. در کاسه ای کوچک ریحان خردشده ،سیرهای رنده شده و مقداری فلفلو نمک و دو قاشق سوپ خوری کره یا روغن زیتون بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، بعد آن ها را کنار بگذارید.

در مرحله دوم تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره یا روغن درون آن بریزید. حرارت را بسیار کم کنید. حال نان تست را با چاقو از وسط نصف کنید. یک قاشق از مواد را روی نان بمالید و بعد یک ورق پنیر روی مواد بگذارید. سپس نان ها را داخل تابه قرار داده و در تابه را بگذارید . حال به مدت ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر کمی آب و نان ها برشته‌ شود.

در مرحله سوم گوجه فرنگی را به صورت ورقه برش دهید. سپس ورقه ها را هم از وسط نصف کنید. وقتی نان ها آماده شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید. حال روی هرکدام به مقدار دلخواه تکه های گوجه‌ فرنگی را قرار دهید. کمی از مخلوط ریحان روی آن بریزید و بعد نوش جان کنید.

* در نظر داشته باشید که به جای ریحان می توانید از هر سبزی معطری نظیر نعنا و جعفری استفاده کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی