شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند.

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی

مواد لازم:

  •     گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
  •     پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
  •     جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
  •     تخم مرغ زده ۱ عدد
  •     سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
  •     آب غوره ۱/۲ پیمانه
  •     زعفران سائیده
  •     روغن
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱-در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.

۲-در یک تابه در دار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.

۳-مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.