طرز تهیه بستنی نارگیلی با انبه

بانوان‌ایرانی: طرز تهیه بستنی نارگیلی با انبه.

مواد لازم برای درست کردن بستنی نارگیلی با انبه:

طرز تهیه بستنی نارگیلی با انبه

آموزش درست کردن بستنی نارگیلی با انبه:

.
در مرحله اول در یک کاسه متناسب نصفی از خلال پوست لیموشیرین ، نصفی از تکه های انبه و نصفی از آب لیمو ریخته و روی آن را می پوشانیم و تا زمانی که می خواهیم آن را سرو کنیم داخل یخچال می گذاریم. ما بقی انبه ها را برایحدود ۳ تا ۴ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
.
در مرحله دوم انبه های یخ زده را از فریزر خارج کرده و به همراه باقی مانده خلال پوست لیموشیرین و آبلیمو در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوند. سپس مخلوط انبه را در یک ظرف ریخته و داخل فریزر بگذارید.
.
در مرحله سوم قبل از سرو تکه های خنک شده انبه را که در مرحله اول درون یخچال گذاشته ایم را در لیوان های مخصوص سرو بستنی می گذاریم، سپس مخلوط منجمد شده انبه و بستنی نارگیلی را از فریزر خارج و آن ها را بین لیوان های سرو بستنی تقسیم می کنیم.

* شما میتوانید با استفاده از تکه های لیمو و برگ نعناع  بستنی را به شکل دلخواهتان تزیین کنید.

.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی