در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کیک اسفنجی مخصوصی را به شما آموزش می دهیم :

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی  :
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ٣٠٠ گرم ( معادل ٢ پیمانه )
شکر٣٠٠ گرم
شیر ١٠ قاشق غذا خورى
روغن مایع ١٠ قاشق غذا خورى
وانیل ۵ گرم ( معادل ١ قاشق مرباخورى )
بیکینگ پودر ١٠ گرم ( معادل ١قاشق غذا خورى )

نکته :

درجه فر:١٨٠ سانتیگراد
زمان پخت : ۴۵ دقیقه
ابتدا فر رو روشن کنید تا گرم شود ، قالب را چرب و آرد پاشى کنید ، مواد یخچالى ٣٠ دقیقه قبل از شروع کار بیرون قرار داده تا به دماى محیط خانه برسد

کیک-اسفنجی

طرزتهیه کیک اسفنجی :

ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کرده و سفیده را کمى زده و نصف شکر را با سفیده زرده خوب پف کرد کنار گذاشته ، حالا زرده ها را کمى زده و بعد وانیل و بقیه شکر را اضافه کرده همزده تا کرم رنگ و کشدار شود ،سپس روغن را اضافه کرده مخلوط شد شیر را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید ، سپس سفیده را به زرده ها همینطور که در تصویر میبینید اضافه کنید و به یک جهت هم زده ،
بعد آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط کردید و سه بارالک کردید کم کم به مایه اضافه کرده ، مواد اماده شده را در قالب ریخته و در پنجره وسط فر قرار دهید تا آماده شود
نکته : حداقل ٢٠ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون باعث میشود پف کیک بخوابد …

نوش جان