در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه پیتزا میگو را آموزش خواهیم داد .

مواد لازم برای تهیه پیتزا میگو برای ۴ نفر :

دو عدد نان پخته شده پیتزا (۲۲ *۱۷ سانت)
دو قاشق غذا خوری کره ذوب شده
پنج ورقه پنیرپیتزا رنده شده
۲۸ گرم میگو پخته شده
یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱/۲ فنجان کنگرخرد شده
۱/۴ فنجان ورقه سبز پیاز ۱ قاشق چایخوری سیر تازه ریز خرد شده
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱/۲ فنجان پنیر فتا
۱/۲ فنجان ریحان تازه خرد شده،

طرز تهیه پیتزا میگو :

فررابا درجه ۴۲۵ فارنهایت.۲۱۸ سانتیگراد.روشن کنید تا گرم شود.

روی نان پیتزا رابا کمی کره یا روغن چرب کنید.

تمام مواد در دستور را بجز پنیر باهم مخلوط کنید.

مواد مخلوط شده را روی نان پیتزا بریزید.تمام سطح نان را پوشش دهید.

هردو پنیر را مخلوط کنید وسطح پیتزا را با پنیر بپاشید.کمی هم رز ماری و آویشن ونمک وفلفل بپاشید.

پیتزا را در فر قرار دهید به مدت۱۴-۱۶ دقیقه تا پنیر ذوب شده وروی آن طلایی شود.پیتزا را از فر خارج کنید.

در صورت تمایل کمی از ریحان خرد شده را روی سطح پیتزا بپاشید.

پ ن : اگر فر ندارید و میخواهید پیتزا درست کنید ، قبلا طرز تهیه پیتزا بدون فر را قرار داده ایم که میتوانید از آن دستور استفاده کنید .