بانوان ایرانی : در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه پیتزا بدون فر را برای شما قرار داده ایم . پیتزایی ساده و سریع که میتوانید در منزل درست کنید .

پیتزا

مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون فر :

آرد (برای خمیر) ۳ پیمانه
ماست (برای خمیر) یک پیمانه
بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ ۲عدد
روغن مایع (برای خمیر) ۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) ۳۵۰ گرم
رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
قارچ (برای روی پیتزا) قارچ ۱۰۰گرم
پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزا بدون فر :

۱- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

۲- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای ۳ تابه با قطر ۳۰سانتی‌متر کافی خواهد بود.

۳- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت ۵دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که خمیر آب شود. بعد از ۱۰دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

نکته:
– به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

– به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

– در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

– خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی