بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی را به شما آموزش داده بودیم و در این مطلب به آموزش سوپ ترخینه می پردازیم :

ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ ترخینه :

ترخینه : ۲ گلوله

آب مرغ: ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس: نیم پیمانه

اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری

پیاز درشت: یک عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

%d8%b3%d9%88%d9%be-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%db%8c%d9%86%d9%87

طرز تهیه سوپ ترخینه :
ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت خیس نمایید .
لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .
وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

نکته:
اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی